Investeer in vastgoed
en bouw extra kapitaal op

Je wil investeren in
een opbrengsteigendom?

Investeren in vastgoed biedt tal van zekerheden en opportuniteiten naar de toekomst toe. De vastgoedprijzen blijven stijgen waardoor je verhuurpand, naast het vaste huurrendement, ook nog eens flink aan waarde wint bij een latere doorverkoop. Zo groeit je kapitaal sneller aan dan bij de bank en is de vastgoedmarkt veel stabieler dan de beurs.

Bovendien staat de rente voor woonkredieten historisch laag, waardoor je goedkoop kan lenen voor de aankoop. Verder kan je genieten van aanzienlijke belastingsvoordelen. De huidige staat én verwachte evolutie van de sociale zekerheid maakt een vastgoedinvestering nog aantrekkelijker. Zo kan je later naast je pensioen nog genieten van een extra inkomen en hoef je niet in te boeten op je huidige levensstandaard.

Investeren

Een betrouwbare belegging

Koop een betaalbare
renovatiewoning:
zo verhuurd, zo verdiend.

  Gemakkelijk, veilig
  en rendabel

  Onze specialisten maken alles huurklaar en zorgen zelfs voor een huurder als je dat wilt. Die laatste betaalt dan maandelijks een deel van jouw lening af. Krijg je een mooi bod voor verkoop? Dan strijk je de meerwaarde op. Jouw kapitaal groeit dus sneller dan bij de bank.

  Extra
  inkomsten

  Een huis verhuren levert jou maandelijks een mooi extraatje op. En je hoeft er bijna niets voor te doen. Gun jezelf dus wat (financiële) gemoedsrust met een huurhuis.

  Zekere
  toekomst

  De vergrijzing groeit. En de sociale zekerheid hinkt achterop. Wil jij garanties voor je oude dag? Investeer dan nu in vastgoed. Zo ben je minder afhankelijk van je pensioen.

  Meer
  rente

  Je krijgt meer rente met een vastgoedbelegging dan op de bank. Vastgoed- en huurprijzen blijven stijgen, terwijl spaarboekjes nauwelijks nog iets opbrengen.

  Veilige
  belegging

  De vastgoedmarkt is heel stabiel - in tegenstelling tot de beurs. Bakstenen gaan niet failliet. Op lange termijn stijgen ze zelfs in waarde.

  Lage
  interest

  De hypotheken staan historisch laag. Momenteel sluit je dus heel goedkoop een lening af, wat een extra eigendom nu nog interessanter maakt.

Investeren

Het voordeel van een extra huis

Maandelijkse huuropbrengsten
Hoog rendement
Winst bij doorverkoop
Belastingsvoordeel
Zekere belegging
Contact

Een belegging
die zekerheid en
perspectief biedt.

We shape our homes and
then our homes shape us.

Don't wait to buy real estate,
buy real estate and wait.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info