Een woning op maat kopen

Je hebt zelf een duidelijke visie op wonen? Dan is een deels gerenoveerde of gestripte woning van CC Real Estate de geknipte oplossing.

Met deze formule kunnen we samen instaan voor een totaalrenovatie op plan, in wederzijds overleg en helemaal volgens jouw wensen. Steken we de koppen bij elkaar?

Totaalgerenoveerde burgerwoning Dendermonde

Totaalgerenoveerde burgerwoning met zonnige tuin

Deze gezellige gezinswoning situeert zich nabij het centrum van Sint-Gillis-bij-Dendermonde. De buitenkant van de woning werd reeds volledig onder handen genomen, met de totaalrenovatie langs de binnenkant werd ook reeds van start gegaan. Bent u er vroeg genoeg bij, dan heeft u nog mede-inspraak betreffende de afwerking van deze woning. Oplevering voorzien eind mei 2022.
Bekijk pand
Burgerwoning Dendermonde

Burgerwoning in Dendermonde

Op slechts enkele meters wandelen van de Grote Markt in Dendermonde, vindt u deze prachtig gerenoveerde burgerwoning. Deze charmante eigendom, daterend van 1922, krijgt een nieuw hedendaags jasje. Een totaalrenovatie waarbij het authentieke karakter bewaard blijft. Kenmerkend zijn de hoge plafonds en vele raampartijen, die zorgen voor een aangename leefsfeer binnenin.
Bekijk pand
Gezinswoning Dendermonde

Gezinswoning Dendermonde

Deze ruime ééngezinswoning te Sint-Gillis-bij-Dendermonde betreft een totaalrenovatie op maat. Bent u er vroeg genoeg bij, dan heeft u nog mede-inspraak betreffende de afwerking van deze woning. Oplevering voorzien eind april 2022. Ze omvat een bewoonbare oppervlakte van ca. 220 m² en ligt op een mooi perceel van 429 m². Het ruime bijgebouw zorgt voor de perfecte woon-werkcombinatie en biedt verschillende mogelijkheden. U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet.
Bekijk pand
Woning Buggenhout

Woning
te Buggenhout

Deze modern gerenoveerde woonst op 550m² grondoppervlakte situeert zich op wandelafstand van centrum Buggenhout. De tuin is zuidwest georiënteerd waar u heerlijk kan vertoeven in alle rust met uniek zicht op water.
Bekijk pand

Niet gevonden wat je zoekt?
Laat je gegevens achter en
we houden je op de hoogte

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info