Verkoop jouw huis
met een gerust gevoel.

Je hebt zelf een
woning te koop?

Er zijn tal van redenen om je huidige woning te verkopen: de kinderen zijn het huis uit en de woning is te groot geworden, je bent het onderhoud van die grote tuin beu, je hebt beslist om naar een assistentieflat of zorgcentrum te gaan, je wil dichter bij je werk gaan wonen, de ouderlijke woning komt vrij wegens overlijden…

CC Real Estate is steeds op zoek naar panden om ze te renoveren en weer op de markt aan te bieden. Wij kopen jouw woning snel aan, discreet en aan een interessante prijs. Wij garanderen daarbij een vlotte en transparante transactie zonder overlast of oeverloze discussies.

Wij kopen uw eigendom

Geen zorgen,
wel duidelijke afspraken

Snel en gemakkelijk

Je verkoopt je huis snel en gemakkelijk.
Geen dagelijkse rondleidingen dus.

Onmiddellijk voorschot

Je ontvangt het afgesproken bedrag met onmiddellijk voorschot op jouw rekening of op de derdenrekening van jouw notaris.

Wij halen het hele huis leeg

Je hoeft niet te sleuren met oude spullen of meubels.
Wij halen het hele huis leeg.

Discretie

Jouw persoonlijke situatie is ons beroepsgeheim.
Wij werken heel discreet.

Over ons

De beste oplossing voor jou

Verkoop je huis
snel en eenvoudig.

Wil je na de verkoop nog een tijdje in je woning blijven wonen tot je iets anders hebt gevonden? Dat kan! Zo vermijd je een dubbele huur of een overbruggingskrediet.

Na akkoord over de prijs betalen we je onmiddellijk een voorschot van 10% uit op jouw rekening of op de derdenrekening van de notaris van jouw keuze.

jpeg, png (max. 5MB)


Wij kopen uw eigendom Wij kopen uw eigendom

10% voorschot
direct uitbetaald
na akkoord.

Standaard staat niet in ons woordenboek.
Alles wat we doen, is
op jouw wensen afgestemd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info