Over ons

CC Real Estate

Wie zijn we
en wat doen we?

CC Real Estate is een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat bestaande woningen aankoopt, renoveert volgens de laatste woontrends en de hedendaagse comfortvereisten en terug aanbiedt op de markt. Onze passie voor architectuur, interieur, design en trends maakt hierbij het verschil. We scherpen die bezieling nog dagelijks aan via het bezoeken van toonaangevende internationale beurzen. Meer dan 10 jaar ervaring in bouw en renovatie, een perfecte kennis van de nieuwste technieken, de geldende bouwvoorschriften en de samenwerking met ervaren bouwvakkers staan garant voor een stijlvol, duurzaam en kwalitatief resultaat.

  Verkoop van woningen
  in huidige staat

  Wens je een aantrekkelijke vastgoed-investering, dan moeten we zeker eens praten.

  Bekijk panden

  Verkoop van woningen
  op maat

  We kunnen instaan voor een totaalrenovatie op plan, in wederzijds overleg en helemaal volgens jouw wensen.

  Bekijk panden

  Verkoop van volledig
  afgewerkte woningen

  Je zal je meteen thuis en geborgen voelen dankzij de warme, duurzame materialen en verfijnde afwerkingen.

  Bekijk panden

  Wij kopen
  uw eigendom

  Wij verzekeren een vlotte verkoop: snel, discreet en aan een correcte prijs.

  Contacteer ons

Volledig volgens jouw wensen

Wij adviseren, jij kiest

Naast compleet gerenoveerde, instapklare woningen bieden we eveneens deels gerenoveerde of gestripte woningen aan. Bij deze laatste kunnen we instaan voor een totaalrenovatie op plan, in wederzijds overleg en helemaal naar jouw wensen.

Je kan tevens bij ons terecht voor de aankoop van een gerenoveerd (dus makkelijk te verhuren) opbrengstpand.

Ben je op zoek naar een instapklare woning met karakter, heb je zelf een eigendom te koop of wens je een aantrekkelijke vastgoedinvestering, dan moeten we zeker eens praten.

Contact
Over ons

L.D.

Dendermonde

Enkele maanden geleden kochten we zelf een woning aan. We vielen meteen voor de vele mogelijkheden ervan, maar er was nog wat werk aan. We hebben een tijdlang getwijfeld of we zelf de renovatie op ons zouden nemen, maar het werd vrij snel duidelijk dat dit een hele klus zou worden, die vrij veel tijd in beslag zou nemen. We hebben dan maar beslist om het renovatieproject aan CC Real Estate toe te vertrouwen en we hebben daar nog geen moment spijt van gehad. Alles verliep vlot volgens afspraak en de kwaliteit van uitvoering was gewoonweg verbazend.

Referenties
L.D.-Dendermonde

J.S.

Lebbeke

We hebben lang getwijfeld of we zouden bouwen of een bestaande woning aankopen. Door toedoen van CC Real estate kozen we voor het laatste. We vonden bij hen een statig herenhuis, dicht bij het centrum. De woning was reeds volledig gerenoveerd door CC Real Estate. Het plaatje klopte volledig: de sfeer, de indeling en de gebruikte materialen voldeden helemaal aan onze wensen. En toen bleek dat ook de prijs goed zat, hebben we geen moment getwijfeld. We konden er meteen intrekken en hoefden geen lang en stresserend nieuwbouwproces te ondergaan.

Referenties
J.S.-Lebbeke

V.D.

Buggenhout

Via de website van CC Real Estate vonden we een woning met bijzonder veel potentieel. De stijl en de ligging voldoen helemaal aan onze wensen. Het was echter duidelijk dat er op vlak van afwerking en indeling nog een en ander zou moeten aangepast worden. Na uitvoerige gesprekken met CC Real Estate kwam stilaan onze droomwoning tot stand. CC Real Estate stond in voor alle aanpassings- en verbouwingswerken, omdat we door onze drukke job hiervoor zelf geen tijd hadden. Het ontbrak ons ook aan de nodige materialenkennis. Dankzij CC Real Estate verliep alles van een leien dakje.

Referenties
V.D.-Buggenhout

F.L.

Sint-Amands

De zoektocht naar een eigen woning had ons reeds veel tijd en energie gekost en dit zonder resultaat. In het aanbod aan bestaande woningen vonden we niet direct onze gading. Ook zelf een nieuwbouwproject opstarten leek ons geen aantrekkelijk alternatief. Toevallig kwamen we in contact met CC Real Estate. Ze luisterden aandachtig naar al onze wensen op vlak van ligging, stijl, inrichting en materialen en we kregen inspraak van bij de start. Uiteindelijk konden ze ons verleiden met een bestaande woning, gekoppeld aan een creatief verbouwings- en inrichtingsplan. Het hele project was ons op het lijf geschreven en we hoefden geen langdurig en complex nieuwbouwproces te ondergaan. 3 maanden na de ondertekening van het contract konden we er reeds intrekken!

Referenties
F.L.-Sint-Amands

We work to exceptional standards
in home renovating.
We cannot wait to renovate yours.

Wij vertalen je dromen en ideeën
naar inspirerende ruimtes,
volgens elke grootte en budget.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info